Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

A vízimentők is bemutatkoztak a Nagy Sportágválasztón

Látogatórekorddal zárult budapesti XVII. Nagy Sportágválasztó, melynek kiállítói között a VMSZ-t is megtalálhatták az érdeklődők.

Hatalmas érdeklődést váltott ki ismét a több mint 100 sportágat felvonultató, szeptember 18-19-én megrendezett XVII. Budapesti Nagy Sportágválasztó. Az elsősorban oktatási intézmények számára fenntartott pénteki napon 140 oktatási intézményből több mint 9 ezer gyermek vette birtokba a Merkapt Sportközpontot és igyekezett a számára érdekes sátrakhoz eljutni és minél több sportot kipróbálni. A látogatói létszám a sportolókkal, sportági képviselőkkel és a 14 órától érkező egyéni látogatókkal együtt több mint 11 ezer főre bővült. Másnap a családok, egyéni látogatók napján is hasonló érdeklődés övezte az eseményt, így a két nap alatt több mint 22 ezren választottak sportágat.

A Vízimentő sátornál is folyamatos volt a tolongás: rengeteg ügyes jelentkező akadt, aki szívesen kipróbálta a laikus újraélesztést és követte tapasztalt kollégáink utasításait. Ügyes kisiskolások, bátor kamaszok váltották egymást az ambu baba és hajó kirakók körül, majd boldogan vették át a jól megérdemelt, remek teljesítményért járó ajándékainkat. Sokaknak nyújtottunk tájékoztatást a vízimentő munkáról is, így reméljük, hogy a sportágválasztókkal találkozhatunk majd a már meghirdetett és folyamatosan bővülő tanfolyamainkon is.






Ajánlataink: