Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

BalatonHelp – MaViKa kedvezmény

Budapest, 2014. február 17.
A Vizimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ), mint a BalatonHelp szolgáltatás- és a Magyar Vitorlás Központ (MVK), mint a Magyar Vitorlás Kártya rendszer (MaViKa) üzemeltetői között több témára kiterjedő együttműködési megállapodás született a Budapest Boatshow ideje alatt.

Bagyó Sándor (VMSz) – Gerencsér Gergely (MVK)
A két szervezet sok más mellett megállapodott abban, hogy a VMSZ az általa üzemeltetett és megújult BalatonHelp szolgáltatásokat a Magyar Vitorlás Kártyával (MaVika) rendelkezők részére 20%-os kedvezménnyel nyújtja.

A BalatonHelp szolgáltatás különböző mértékű szolgáltatás csomagjai (Mini, Midi, Standard, Extra) 2014-től szezonális-, 1 hónapos- és 1 hetes időtartamra vehetők igénybe és a 2014-es szezonra kialakított kedvező árfekvésből további 20 %-os kedvezménnyel vehető igénybe a MaViKa ügyfeleinek.

A szervezetek reményüket fejezték ki, hogy az együttműködés még nagyobb mértékben hozzájárul a biztonságos balatoni vitorlázás megteremtéséhez.






A BalatonHelp és MaVika szolgáltatásairól további bővebb információ a www.balatonhelp.hu és a www.magyarvitorlaskartya.hu oldalon lehet találni.









Ajánlataink: