Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Készülünk a következő nyárra

Várjuk leendő kollégáinkat

Siófok, 2013. szeptember 12.
Egyesületünk az idén 65 helyszínen biztosított strandi vízimentő szolgálatot. Júliusban naponta több mint száz vízimentőnk figyelt egyszerre a strandolókra és fürdőzőkre. A szezon szeptember első hétvégéjével lezárult, de mentésirányítási központunk természetesen továbbra is elérhető.

















A nyár folyamán összesen több mint 300 kollégával oldottuk meg a folyamatos szolgálatot, akik 3000 alkalommal láttak el könnyű sérüléseket, közel 100 esetben pedig az Országos Mentőszolgálatnak adták át a helyszínen a segítségre szorulót. Elmondhatjuk azt is, hogy az általunk biztosított fürdőhelyek üzemeltetői elégedetten nyilatkoztak idei együttműködésünkről is.

Linkajánló







Sokat dolgozunk azon, hogy a szolgálatot egyre magasabb színvonalon és egyre jobban képzett vízimentőkkel biztosítsuk. A fenti számok is okot adnak arra, hogy már most gondoljunk az elkövetkező nyárra is és bármennyire nem tűnik aktuálisnak, uszodamesteri tanfolyamaink mellett a vízimentő képzést is folytatjuk az őszi időszakban.

Akik most elvégzik tanfolyamunkat, jövőre már májustól szolgálatba állhatnak egyesületünk kötelékében, így azok a diákok, akik a nyáron dolgozni szeretnének, már most biztosíthatják helyüket egy igazán erős, lendületes csapatban.

Tanfolyami vizsga 2013. június 9-én
































Ajánlataink: