Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Megalakult a Balaton Mentőcsoport

Balatonfüred, 2013. december 11.
Egyesületünk és a Zánka Közrendjéért Polgárőr Szervezet december 11-én tett együttműködési szándéknyilatkozatot, miszerint tagként csatlakozik a Balatonfüredi Járásban megalakuló Balaton Mentőcsoporthoz.

A megállapodás nem érinti egyik szervezet szakmai és jogi önállóságát sem. Az együttműködő szervezetek – mint Balatonfüredi Járás területén működő társadalmi szervezetek – felelősséget viselnek a járás biztonságáért. Közös cél, hogy a vészhelyzetekben történő beavatkozás a hivatásos szervek munkája mellett a társadalmi felelősségvállalás keretében, a partnerség elvére épülő és az érintettek bevonásával megvalósuló folyamat lehessen.

A Balaton Mentőcsoport speciális mentési feladatok ellátása és a beavatkozó erők megerősítése révén részt vesz a járás és a megye védelmének megerősítésében.
Ennek érdekében a tagok szakirányú képzéseken vesznek részt, kölcsönös szaktanácsadással segítik a mentőcsoport valamennyi tagszervezetét és közös gyakorlatokat szerveznek.

A mentőcsoportot bevetés esetén a Balatonfüredi Helyi Védelmi Bizottság és a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság irányítja és koordinálja.













Ajánlataink: