Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Nyitnak a strandok

Már nem csak a meleg és az egyre több napsütés miatt érezzük, hanem a naptárra nézve ki is jelenthetjük: Itt a nyár! A Balaton vize a mai napon elérte a húsz fokot, így minden körülmény ideális a strandoláshoz, fürdéshez. A kérdés már csak az, biztonságos-e a hely, ahol fürdeni szeretnénk.
A legnagyobb biztonságban olyan helyen vagyunk, ahol kijelölték a fürdésre alkalmas vízterületet és van a parton vízimentő. Egy strand minden bizonnyal megfelel ezeknek az elvárásoknak, de ezeken kívül is számos "kényelmi" funkcióval rendelkezik.


Vízimentőink legfontosabb feladata, hogy megelőzzék a baleseteket. Igyekeznek mindig, mindenre odafigyelni, résen lenni és időben figyelmeztetni azokat, akiket kell. Kérjük mindenkit, fogadják meg kollégáink tanácsait, hallgassanak a figyelmeztetéseikre! Nem az a célunk, hogy kellemetlen pillanatokat okozzunk és nem szeretnénk kényelmetlen szabályok közé szorítani a strandolókat, viszont minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ne történjen baj.


Azt javasoljuk Önöknek, hogy amikor első alkalommal látogatnak egy strandra, kérdezzék meg már a pénztárban, hogy a part melyik részén tartózkodik a vízimentő. Ez a "bázis" általában elsősegély nyújtó hely is. Érdemes körülnézni és beazonosítani már érkezéskor a szolgálatban lévő vízimentőt. A mi kollégáink minden esetben fehér pólót viselnek, amelynek a hátán nagy VÍZIMENTŐ felirat olvasható.

Erre nem csak baj esetén lehet szükség! Munkatársaink bármiben szívesen segítenek. Ismerik a strandot, a strandhoz tartozó vízterület viszonyait, tudják mi hol található a strandon és készséggel állnak az Önök rendelkezésére, forduljanak hozzájuk bizalommal!

Az itt felsorolt strandok már várják a látogatókat. Ezeken a helyeken biztosan talál vízimentőt, hiszen ezt a feladatot a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának vízimentői látják el:

Alsógyenes, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Ábrahámhegy, Pálköve, Révfülöp-Császtai strand, Révfülöp-Szigeti strand, Balatonszepezd-Központi strand, Zánka, Zánka-Gyic (gyermektábor), Balatonakali, Balatonberény Naturista Kemping, Club Tihany, Balatonfüred-Esterházy strand, Balatonfüred-Kisfaludy strand, Csopak, Balatonkenese-Vak Bottyán strand, Balatonakarattya-Bezerédj strand, Balatonakarattya-Lidó strand, Balatonakarattya-Bercsényi strand, Sopron-Lővérfürdő, Sopron Tómalom.

Jövő héttől a következő strandok nyitnak a mi vízimentőinkkel:

Balatonederics, Badacsony, Szepezdfürdő-Ifjúsági, Balatonszepezd-Viriuszi strand, Club Aliga.








Ajánlataink: