Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Nyugodt volt az első júliusi hétvége

Balaton, 2014. július 7.
Az elmúlt hétvégén az időjárásra nem lehetett panasz, így rendesen benépesültek a strandok a Balatonnál is. A víz minőség, hőmérséklete tökéletes, akár fürdésről, akár sportolásról legyen szó, minden szempontból ideális. Ezen a hétvégén már összesen 67 helyszínen biztosítottuk a vízimentő szolgálatot, amiből 52 található a Balaton partján.

Két sürgősségi menőhajónk mellett a Kenesén állomásozó mentőhajónk is szolgálatban van már. Ezen a hétvégén mentőhajóinknak három súlyos sérülésnél kellett beavatkozniuk, míg a strandokon dolgozó kollégáink összesen 298 könnyű sérülést láttak el a parton.

A szokásos vízimentő szolgálat mellett, pénteken és szombaton este mi biztosítottuk a Budapest Bank éjszakai rendezvényét, ott voltunk Kővágóörs-Pálköve vízparti rendezvényén, ahol a szokásos baleset megelőzés és vízből mentés bemutató mellett ezúttal „A kezed életet menthet!” című programunkkal is vártuk az érdeklődőket. Az OTP Fáy András Alapítvány táborában pedig prevenciós előadás keretében hívtuk fel a figyelmet a fürdőzés, strandolás veszélyeire.


Július első hétvégéje nyugodtnak mondható és mi bízunk benne, hogy a nyár hátralévő részében sem történik sok baleset, valamint tragédia. Ezúton is kérünk mindenkit, hogy strandolásra olyan helyszínt válasszon, ahol van vízimentő, és kérjük, hogy kollégáink tanácsait minden esetben fogadják meg, vigyázzanak magukra, legyenek körültekintőek és figyeljenek egymásra is.

Élményekben gazdag, balesetmentes nyarat kívánunk!

Vészhelyzet esetén azonnal hívják riasztási számunkat: 06 30 3 83 83 83.













Ajánlataink: