Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Sajtóbemutatóval egybekötve gyakorlatoztunk Veszprémben

Újraélesztés, vízből mentés, szabaduló fogások és társai. Ezeket gyakorolták azok, akik vasárnap délelőttjüket feláldozva eljöttek Veszprémbe. Több mint húszan voltunk.

Veszprém, 2013. április 14.
Bár az időjárás még nem sok jelét adta, de napról napra közelebb kerülünk a Balatonon is az idei nyári szezonhoz. Ennek apropóján, s annak okán, hogy a strandok egy része alig egy hónap múlva megnyitja kapuit, hívtuk meg a sajtó munkatársait, hogy ők is győződjenek meg arról, hogy a VMSZ készül az idei szezonra.

A gyakorlat keretében látványos vízből mentési feladatokat, valamint az újraélesztést gyakorolták az ott levő vízimentők. Ezzel a gyakorlattal is szeretnénk megmutatni azt, hogy az idei nyárra készülve folyamatosan vizsgáznak a korábban végzett vízimentők is, jelezve, hogy nem felejtették el a szükséges tudnivalókat.

Mindezek mellett szeretnénk felhívni a nyári munkát kereső diákok figyelmét is arra, hogy már most jelentkezzenek a tanfolyamainkra, hogy a nyáron munkát tudjanak a VMSZ-nél végezni.

A fent leírtakon túl pedig lehetőséget biztosítottunk arra is, hogy a megjelenő kollégák újra próbálják az újraélesztés tudományát.

A gyakorlaton több mint húszan vettek részt.















Ajánlataink: