Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Hírek
Vizimentés
Hasznos információk
VMSZ

Vizibuszon megsérült kisfiún segített a Rupert személyzete

Balaton, 2010. augusztus 26.
Egy ötéves kisfiú esett el és sérült meg a Siófok és Balatonfüred között közlekedő Györök nevű vízibuszon ma délután nem sokkal fél három előtt. A hajóhoz a Rupert sürgősségi mentőhajót riasztották, fedélzetén a vízimentők mellett mentőtiszttel és mentőápolóval.

Miután megérkezett a Rupert vízibuszhoz, átszállt a fedélzetére a Rupert személyzetéhez tartozó mentőtiszt és mentőápoló. Megvizsgálták a kisfiút és úgy ítélték meg, hogy nem kell a sürgősségi mentőhajóval a partra szállítani, hanem ők elsősegélyben részesítették és a Györökkel a füredi kikötőbe szállították a gyereket. Itt már várta a hajót az Országos Mentőszolgálat mentőautója. Az azon dolgozó mentősöknek átadták a kisfiút, akit a veszprémi kórház gyerekosztályára szállítottak.

A Rupert sürgősségi mentőhajón a szezonban mentőorvos, vagy mentőtiszt és mentőápoló teljesít szolgálatot a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és a Magyar Mentő és Mentőtiszti Egyesület, valamint az Országos Mentőszolgálat közötti együttműködési megállapodásnak köszönhetően.

Fotóalbum


















Ajánlataink: