Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

A GasztroPiknik több, mint gasztronómia

A GasztroPiknik sorozat olyannyira népszerű, hogy minden eddigi rendezvény teltházas volt. A balatonfüredi állomáson tizenhét étterem, tizennégy borászat, egy pálinkafőző, egy sörfőző, egy cukrászda és egy kávézó várta a vendégeket.




A GasztroPiknik keretében Balatonfüreden került megrendezésre az első Balatoni Jótékonysági Bor Aukció, ahol a lelkes licitálóknak köszönhetően 362 000 Ft-ot sikerült összegyűjteniük a Balatoni KÖR tagjainak, akik facebook oldalukon mondtak köszönetet az aukció sikere után: „362 000 Ft. Egész egyszerűen elképesztő! Ennyit kalapácsoltunk össze az I. Balatoni Jótékonysági Bor Aukción! Nagyon köszönjük a felajánlásokat, a licitálásokat, a jó hangulatot. Ez óriási dolog! A bevételt a Veszprémi Kórház Gyermek Osztályának ajánlottuk fel!”





A GasztroPiknik egy fantasztikus kezdeményezés, ami már sokkal többről szól, mint gasztronómia. Nagyon hálásak vagyunk a szervezőknek, hogy mi is minden alkalommal ott lehetünk és részesei lehetünk ennek a különleges programnak. A Balatoni KÖR csapatába tartozni kimondottan jó érzés. Annak ellenére, hogy Egyesületünk egész más területen mozog, mint a KÖR gasztronómiában tevékenykedő tagjai, ám hasonlóan gondolkodunk és ugyanazt az értékrendet képviseljük.





Természetesen a balatonfüredi pikniken is részt vettünk. Ismét nagyon élveztük a megszokott színvonalat és hangulatot. Akik Balatonfüreden felkerestek minket, megismerhettek egy általunk útnak indított petíciót is, mely „A SEMMIT nem lehet odadobni” elnevezésű kampányunkat hivatott támogatni. A kampány célja, hogy minden Balatonon és más magyarországi tavon üzembe állított vízibiciklin legyen kötelező felszerelési tárgy egy olyan mentőeszköz, amelyet egy esetleges baj esetén a vízibiciklin tartózkodó laikusok is egyszerűen és hatékonyan használhatnak bajbajutott társuk megmentésére. A petíciót 120-an írták alá a nap folyamán, amiért nagyon hálásak vagyunk. A beszélgetésekből és az aláírások számából is az derült ki számunkra, hogy nagyon sokan tartják fontosnak kezdeményezésünket és örömmel támogatják azt.



A sorozat folytatódik! Márciusban jön a Balatoni KÖR GasztroPiknik - Köveskál!



Fotó: VMSZ Média

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Das Welt Auto
Hungarikum Alkusz
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%